Nyitvatartás: H-P: 10-18 | Sz: 10-12 | V: Zárva

0
0

Hírek

Újdonság! Descent Mk2S

A DescentTM Mk2S a GARMIN legkisebb óra jellegű búvárkomputere, amelyet mindennapi viseletre és maximális funkcionalitásra terveztek, ideális a nők és a kisebb csuklóval rendelkezők számára.

Az innovatív búvártechnológiával és a Garmin legkeresettebb beépített aktivitási sportprofiljaival és wellness funkcióival megpakolt Descent Mk2S egy páratlanul sokoldalú eszköz a felszín alatt és felett egyaránt. Az Mk2S kisebb és divatosabb alternatívája a búvárkomputerek piacán jelenleg kapható készülékeknek, 30,4 mm-es, napfényben olvasható zafír kijelzővel, 43 mm-es tokkal és cserélhető QuickFit® karszíjjal rendelkezik szilikon, bőr, fém és nejlon kivitelben és különböző színekben. Egyszerre alapvető eszköz a búvárkodáshoz és egy intelligens időmérő, amely lehetővé teszi a tevékenységek, éjjel-nappal nyomon követését.

A víz alatti kalandokhoz a Descent Mk2S egy teljes funkcionalitású búvárkomputer, amely támogatja a többféle merülési módot, egy- és többgázos merüléseket (nitroxot, a trimixet akár 100% O2-ig), mélységmérő módot, szabadtüdős, és zárt légzőkészülékes merüléseket. Az Mk2S több GNSS műholdas támogatással jelöli a vízbe lépési és kilépési pontokat, és tartalmaz egy víz alatti 3 tengelyes iránytűt. A búvárok a csuklójukon megtekinthetik a mélységet, a merülési időt, a hőmérsékletet, az NDL/TTS-t, az emelkedési/süllyedési sebességet, a gázkeveréket, a PO2-t, az N2-terhelést, a dekompressziós/biztonsági megállásra vonatkozó információkat, a napszakot és még sok mást. A felhasználók gyorsan testreszabhatják a merülési módokat a kívánt mezőket tartalmazó további képernyők kiválasztásával. Legfeljebb 200 merülés merülési adatai tárolhatóak és tekinthetők át az órán, vagy megtekinthető az összes a Garmin Dive™ alkalmazáson , amely automatikusan részletes elemzést nyújt minden egyes merülési tevékenységről, beleértve a maximális mélységet, a fenékidőt és a felszíni be- és kilépési pontok térképét. Az alkalmazás Explore eszközének használatával a búvárok megtervezhetik következő merüléseiket, megtekintve a más felhasználók által értékelt és véleményezett népszerű merülőhelyeket, olyan hasznos információkkal, mint az időjárási körülmények és az adott helyről készült merülési naplók. Az alkalmazásban nyomon követheti az egyes merülésekhez használt felszereléseket. Könnyedén megjelölheti a felszerelést, a búvárruhát és az uszonyokat, majd a jövőbeli túrákra való felkészüléskor visszanézheti.

További sporttevékenységekhez is ideális társ, előre betöltött tevékenységprofilok terepfutáshoz, úszáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz, evezéshez, sízéshez, golfozáshoz és számos egyéb sporthoz.
Egészségfigyelő funkcióik (csuklón mért szívritmus, pulzoximéter, légzésfigyelés, alvásfigyelés), zenelejátszási lehetőség (akár 2000 zeneszám tárolható az órán, Spotify®, Deezer vagy Amazon Music is hallgatható BLUETOOTH® fülhallgatóval), Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőség a résztvevő bankok kártyáival, okos értesítések (e-mailek, szöveges üzenetek, riasztások).


Nyitvatartás: H-P: 10-18 | Sz: 10-12 | V: Zárva

1077 Budapest, Király u. 81. | Tel: +36 (1) 342 6135 | info@szenteltviz.hu

Kosár
    Összesen bruttó : 0 Ft

    Bruttó 50 000 Ft vásárlási érték felett a szállítás ingyenes!

    Kedvenc lista
      0
      0

      Elérhetőségeink

      1077 Budapest, Király u. 81.
      Tel: +36 (1) 342 6135

      Nyitvatartás:
      H-P: 10-18 | Sz: 10-12 | V: Zárva info@szenteltviz.hu