Nyitvatartás: H-P: 10-18 | Sz: Zárva | V: Zárva

0
0
ÚJ

Seawing Supernova uszony

105 400 Ft

A Seawing Supernova a nagy teljesítményű SCUBAPRO uszonyok következő generációját képviseli, ideális a kezdő és a profi búvárok számára, akik maximális sebességet, erőt és kontrollt keresnek minden merülési körülmény között. A Seawing Supernova uszony a terméktervezésért elnyerte a rangos Red Dot díjat.

A Seawing Supernova egy újabb lépéssel előrébb jár a teljesítmény, a konstrukció, az illeszkedés és a sokoldalúság tekintetében. az innovatív uszonylapát forma nagyobb teljesítményt, nagyobb sebességet és jobb manőverezhetőséget eredményez. Az uszonylapát központi lapja a jobb hatékonyság és a nagyobb meghajtás érdekében hátrafelé irányítja a vízáramlást. A rugalmas Auto-Adjust központi panel lehetővé teszi az ellenállási szög optimális beállítását az ideális ellenállás erősségének megfelelően. A könnyebb, kényelmesebb használat ere a nagyobb teljesítmény esetén alacsonyabb állásszöget, míg közepes és erős uszonymozdulatoknál erősebb állásszöget hoz létre. Az alternatív uszonymozdulatoknak, mint például a béka uszonyozás az új, dupla végű szárnyak (ikerszárnyak) jobb irányíthatóságot és jelentősen jobb manőverezhetőséget biztosítanak. A Pivot Control Technology (PCT) segít biztosítani a hatékonyabb, 40-50 fokos állásszög fenntartását.
Az innovatív, kétrészes Seawing Supernova szétszerelhető uszonylapátból és lábfejrészből áll, így könnyen szállítható, robusztus zárrendszerrel van összekötve, amely lehetővé teszi a könnyű összeszerelést és szétszerelést. Előre összeszerelt egységként kapható, a zárt lábfejrész opcionálisan megvásárolható, melegvizes merülésekhez hordható.
Kiváló minőségű Monprene anyagból készült a tartósság érdekében.
A színes Scuba-szkegekkel kompatibilis.

Gyártó Scubapro
Cikkszám Válasszon paramétereket!
Méretek
XS S M L XL
Színek
Darabszám

Ajánlott termékek

Nyitvatartás: H-P: 10-18 | Sz: Zárva | V: Zárva

1077 Budapest, Király u. 81. | Tel: +36 (1) 342 6135 | info@szenteltviz.hu

Kosár
  Összesen bruttó : 0 Ft

  Bruttó 50 000 Ft vásárlási érték felett a szállítás ingyenes!

  Kedvenc lista
   0
   0

   Elérhetőségeink

   1077 Budapest, Király u. 81.
   Tel: +36 (1) 342 6135

   Nyitvatartás:
   H-P: 10-18 | Sz: Zárva | V: Zárva info@szenteltviz.hu