Nyitvatartás: H-P: 10-18 | Sz: Zárva | V: Zárva

0
0

S-Tek Pro hevederzet háttámlával

243 950 Ft

A SCUBAPRO S-Tek Pro hevederzet konstrukció egyesíti a prémium-plusz anyagokat. A forradalmian új tervezésű háttámla letisztult technológiákkal és funkciókkal érdekessé teheti a technikai búvárközösség számára az S-Tek Pro konstrukciót. A hasznosság és a kényelem érdekében tervezett heveder egyedileg állítható, rozsdamentes acél TEK LOC vállcsatokkal rendelkezik, ez segíti a kényelmes illeszkedést, valamint a könnyű fel- és levételt. A vállcsatok és D-gyűrűk felfelé vagy lefelé állíthatóak, hogy a különböző törzshosszúságokhoz igazodjanak. A kényelem fokozása érdekében a váll- és a derékpántok formázott Monprene® párnákkal vannak ellátva, melyek kiváló párnázottságot biztosítanak anélkül, hogy nagy tömegűvé vagy felhajtó erőssé válnának. Derékcsatja rozsdamentes acélból készült, elhelyeztek még 2 előre hajlított D-gyűrűt a vállakon, 2 D-gyűrűt a derékon, valamint 2 D-gyűrűt az ágyékhevederen.
A forradalmian új 3D alakú háttámlája korrózióálló rozsdamentes acélból vagy könnyű alumíniumból készül. A még inkább természetes hevedervezetést mindkét háttámlán Evo-Angle hevedernyílásokkal érték el, amely növeli a kényelmet és csökkenti a hevederek kopását. A háttámlán Trim-súlyrendszer rögzítőfuratai és argon tartály rögzítő furata is megtalálható a szárazruhás búvárok számára. A háttámlák beépített hordozófogantyúval rendelkeznek. A háttámlák süllyesztett 3D alakú szárnyasanya foglalatokkal fogadja be a szabványos szárnyas anyákat, vagy az új S-Tek Ergo anyákat. Ezek ergonómiailag úgy lettek tervezve, hogy könnyebb meghúzni és meglazítani őket akár hideg, nedves vagy kesztyűs kézzel. A háttámlán lévő lyukak ésszerűsített száma és elrendezése, valamint a hevedercsatok lyukainak kiképzése egy jól átgondolt rendszerhez vezetett.
Az S-Tek Pro vagy S-Tek Pure hevederzet színessé tehető az opcionálisan vásárolható Monprene® anyagból készült párnákkal.

Gyártó Scubapro
Cikkszám Válasszon paramétereket!
Típusok
Darabszám

Ajánlott termékek

Nyitvatartás: H-P: 10-18 | Sz: Zárva | V: Zárva

1077 Budapest, Király u. 81. | Tel: +36 (1) 342 6135 | info@szenteltviz.hu

Kosár
  Összesen bruttó : 0 Ft

  Bruttó 50 000 Ft vásárlási érték felett a szállítás ingyenes!

  Kedvenc lista
   0
   0

   Elérhetőségeink

   1077 Budapest, Király u. 81.
   Tel: +36 (1) 342 6135

   Nyitvatartás:
   H-P: 10-18 | Sz: Zárva | V: Zárva info@szenteltviz.hu