Nyitvatartás: H-P: 10-18 | Sz: 10-12 | V: Zárva

0
0

Hírek

Újdonság! Garmin Descent Mk3 család

Megjelent a Descent™ Mk3 óra jellegű búvárkomputer család, amely segít a búvároknak, hogy a legtöbbet hozzák ki kalandjaikból a felszín felett és alatt.


A célzottan a búvárkodásra tervezett Descent Mk3i sorozat két méretben - 43 mm és 51 mm - kapható, mindkettő levegő integrációs lehetőséggel, és élénk, érintőképernyős AMOLED kijelzővel, 200 méteres merülési mélységre alkalmas tokkal, fém szivárgásmentes gombokkal, amelyek teljesen működőképesek ebben a mélységben, valamint akár 66 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik búvárüzemmódban. Az olyan funkciók a többféle merülési mód, a DiveView™ térképek és a merülési készenléti pontszám, valamint a Garmin egészségügyi, fitnesz és csatlakoztatott funkciók sorozata.
Az 51 mm-es Descent Mk3i-ben beépített LED-es lámpa található, mely stroboszkóp üzemmóddal  is rendelkezik, nagyobb láthatóságot biztosítva a búvároknak gyenge, rossz fényviszonyok között, a víz felett vagy alatt.


A Descent Mk3i-t az új Descent T2 jeladóval csatlakozva a szabadidős és a technikai merülésekhez, valamint a kettő között minden merüléshez innovatív új funkciókkal segíti Önt a mélyebb vizek felfedezésében. Ezek egyike a SubWave™ szonártechnológiánk továbbfejlesztése, amely mostantól lehetővé teszi a kommunikációt más búvárokkal, sőt a közelben lévő búvárok segítségét is kérheti, ha segítségre van szükség - közvetlenül a csuklójáról. Ez, valamint a levegő integráció, a DiveView térképek és a merülési készenléti eszközök segítenek abban, hogy ezek a prémium búvárkomputerek a búvárfelszerelése nélkülözhetetlen részévé váljanak.



Nyitvatartás: H-P: 10-18 | Sz: 10-12 | V: Zárva

1077 Budapest, Király u. 81. | Tel: +36 (1) 342 6135 | info@szenteltviz.hu

Kosár
    Összesen bruttó : 0 Ft

    Bruttó 50 000 Ft vásárlási érték felett a szállítás ingyenes!

    Kedvenc lista
      0
      0

      Elérhetőségeink

      1077 Budapest, Király u. 81.
      Tel: +36 (1) 342 6135

      Nyitvatartás:
      H-P: 10-18 | Sz: 10-12 | V: Zárva info@szenteltviz.hu