Nyitvatartás: H-P: 10-18 | Sz: 10-12 | V: Zárva

0
0

Hírek

Az ikonikus D-sorozat új tagja - D420

Az ikonikus D-sorozat kialakítását és a reduktortechnika legújabb vívmányait ötvözve a SCUBAPRO mérnökei egy 21. századi reduktort hoztak létre a minőség, a megbízhatóság, a teljesítmény és a stílus tekintetében. Az új D420 kiegyensúlyozott szeleppel rendelkezik, amelyet egy teljesen fém szerkezet támaszt a házban. Az úgynevezett vezérlőszelep a progresszív légáramláshoz rengeteg levegőt szolgáltat az optimális légzési teljesítmény érdekében, ami könnyűségének köszönhetően olyan, mint a felszínen történő lélegzés.

Az egyedi alakú, üvegszál erősítésű nejlon ház rendkívül robusztus, és az alacsony nyomású tömlő bal vagy jobb oldali rögzítési lehetőségének köszönhetően biztosítja a maximális konfigurációs rugalmasságot. A házban belső terelők vannak kialakítva, amelyek a levegő áramlását irányítják a kilégzőszelephez, ezáltal sokszorosan csökkentve a kilégzési ellenállást. A membrán a ház alsó részén helyezkedik el, hogy a nyomásgradienst függőleges helyzetben tudja használni, és így tovább könnyítse a légzést. Egy új merülési/merülés előtti rendszer tartalmaz egy kapcsolót a ház tetején a kiáramló légáramlás irányának beállításához, a gomb hüvelykujjal vezérelhető. A rendkívül hatékony adagoló gomb új, egyedi megjelenést kölcsönöz a D420-nak és kesztyűben is könnyen használható. A kompakt buborékterelő hatékonyan vezeti el a buborékokat a búvár látómezejéből. A túlméretes furattal rendelkező "Superflow" tömlő nagyobb légáramlást tesz lehetővé minden egyes légzéskor. A kompakt hi-flow szájrész jobb légáramlást biztosít és kényelmes viselet.

A kiegyensúlyozott dugattyús MK25 EVO első lépcsővel tökéletes párosítás.Nyitvatartás: H-P: 10-18 | Sz: 10-12 | V: Zárva

1077 Budapest, Király u. 81. | Tel: +36 (1) 342 6135 | info@szenteltviz.hu

Kosár
  Összesen bruttó : 0 Ft

  Bruttó 50 000 Ft vásárlási érték felett a szállítás ingyenes!

  Kedvenc lista
   0
   0

   Elérhetőségeink

   1077 Budapest, Király u. 81.
   Tel: +36 (1) 342 6135

   Nyitvatartás:
   H-P: 10-18 | Sz: 10-12 | V: Zárva info@szenteltviz.hu